mjn.jpg (13899 bytes)

OBS: Sidan e nerlaggd och jag tar inte längre något ansvar för allt skit som står på den. Den suger. jag har inte kollat den på över ett halvår då jag gått in och ändrade min ålder.... jag kommer dock inte ta bort den.... allt kommer ligga kvar..... Även Mp3:orna... Fortsätt skriv i gästboken för den kollar jag fortfarande.... och den jäveln som skriver ett ord om alla stavfel på sidan kan fan dra å hänga sig!!! Ha det bra!!! dö!!!

Kolla:

Http://piffy.tripod.com           (mitt bands hemsida)

Http://partycrue.tripod.com        (supar hemsida)

PS: johanna har fel!!!! DS....

            På den här sidan kommer du att hitta mp3:or,information om bra band, bilder och massa länkar till bra sidor.. Sidan ses bäst i explorer...

sn.jpg (20223 bytes)

Om Mig

ghost.jpg (15213 bytes)

Tillåt mig att precentera mig själv... Mitt namn är jonas. Jag pluggar på den estetiska linjen i danderyd och går för nuvarande i 1:an... På fritiden spelar jag gitarr eller lystnar på musik.. Banden jag lystnar mest på är:  Dissection, Dimmu borgir, Mörk gryning, Lord belial Old mans child, vinterland, Emperor samt Vintersorg.. Jag är 18 år gammal, bor i vallentuna.... Mitt Icq nr är: 21020609 om någon nu skulle ha någon glädje av det men nog om detta..... vill du veta mer om mig så maila!!!

bdb.jpg (13153 bytes)

Det vore mycket trevligt om du länkade sidan....

Om du gör det kan du om du vill använda bannern ovan

men bara om du vill... Om du länkar min sida länkar jag

din oavsett innehåll..... Bara maila!!!

Powered by counter.bloke.com

 

Om något band inte vill att jag ska lägga ut Mp3or med dom så maila!!!!

Join the Metal Promotions Webring
[ Previous | Random Site | List Sites | Next ]